P-dellen er åben I tidsrummet:

kl. 05:00 til kl 24:00 hver dag.

Er du senior, der gerne vil motionere om formiddagen? Eller er du løber, hånd- eller fodboldspiller, der vil supplere med styrketræning? Det kan også være, du bare gerne vil udnytte tiden effektivt på træning, mens du venter på dine børn i hallen?

Fitness er for alle, der ønsker at holde sig i god form, få mere energi, styrke kredsløb, muskulatur og led. Nu kan du melde dig ind i Fitnessforeningen
P-dellen. Du behøver ikke at have kendskab til styrketræning, da vi uddanner vores egne lokale instruktører, der vil hjælpe dig med at lægge et træningsprogram.

Fitnessforeningen P-dellen er medlem af DGI og dermed også ADD (Anti-doping Danmark). Vi er støttet af DGI's projekt ForeningsFitness og en række lokale ildsjæle.

For unge, voksne og seniorer
Træn med venner og familie tæt på hvor du bor
Nye, lækre lokaler
Nyt, professionelt udstyr i topkvalitet
Konkurrencedygtige foreningspriser
Træn når du vil fra kl. 5-24
Uddannede instruktører fra lokalområdet

Vi har ikke nogle ansatte, kun frivillige, uddannede instruktører, så der er et højt niveau af selvbetjening, og P-dellen vil ofte være ubemandet.  

Når du har meldt dig ind i P-dellen, får du adgang via din mobiltelefon, som du bruger til at ringe op til vores automatiske adgangssystem. På den måde kan du træne, når du vil indenfor åbningstiden kl. 5-24.

 

P-dellen | Sværdborgvej 3, 4750 Lundby - Danmark